random

Yes, today is the day !

Sunday, June 24, 2012

Assalamualaikum .
Tengok title, tak adelah happy benor nak balik maktab . Agak malas sikit ..
Well, nak buat macam mane kan ?

Ayah : Alrite, bye kak .
Me : Bye
Ayah : See you again .
Me : Okay :)

perbualan antara aku n ayah aku . hehe :D
Saje je letak sini, nape ? Marah ? Berambus lah .

Aku tak nak balik sebab aku risau tengok mak aku cam tak sihat je . Sakit je memanjang . Takkan aku nak balik je maktab cam takde pape kan ? Aku kan anak dia. Mesti lah aku risau , der ! Dahlah banyak barang nak bawak balik maktab ! Eh, taklah banyak sangat. Sikit je . 1 beg roda dan banyak-II beg kecil isi baju . Hehe . Banyak eh ? Lagipun dah nak akhir tahun dah .

Aku tak sure lah kalau aku dah siap semua h/w ke tak . Aku cuma siapkan math je. Well, yang tu je aku ingat . Science pulak cikgu suruh buat nota. Tapi cikgu tak cakap pun cikgu nak check kan ? Jadi, tak bawa balik buku pun . Aku bawa balik buku math je . Lain semua tinggal kat maktab . Dahlah stress fikir pasal sem type III ni . Aduh mak oi ! Pening . 

Dahlah, buang masa aku je type semua ni. Hampe bukan nak baca pun . Pandang lepastu scroll bawah . Aku tau laa . Hehe .

Dahlah nak check balik takut ada barang tertinggal -,-

aku jalan kaki laa balik maktab . kenapa ? ada masalah ?

KBye :)

Wednesday, June 20, 2012

Assalamualaikum sume :)
apa yang korang tengah buat ni ?
Takde pape ? GEBANG .

Actually baru balik dari maktab ni .  Lagipun tengah penat ni -,-
Yelorh! Kena angkut sume barang dalam bilik bawak rumah . PENAT.

Hey, aku tak dapat 3.5 . Sedih siot. Tape, sem 2 ni, blaja bersungguh-II .
Insyaallah .
Pray for me :)

p.s. to mirafareenamohdfaizal , good luck buat blog ! .


credits : google .

Balik Maktab :)

Saturday, June 09, 2012

Assalamualaikum .

Harini balik maktab . Hmmm, sedih n malas nak balik sebenarnya ni .
Lagi-II bila result post kat sekolah -,-
Mesti malu kalau result teruk !
Hmm, pray for me guys (:
3.5 PNG.


If you just walked away

What could I really say ?

baibai Mama, Ayah, Adik . Pray for me (: 

Saturday, June 09, 2012

Tomorrow's a brand new day

So, forget bout past and start a better tomorrow


credits to google .

Friday, June 08, 2012

10.06.12
bukan tarikh keramat ke apa
tapi, cuma tarikh balik maktab esok
hum, sekejap kan cuti ? rasa macam seminggu je . tapi puas lah gak (:
Asyik mimpi maktab je bile tidur .

Tu je sebenarnya nak tulis. Boring kan, ngehee .
Lagipun tengah boring, chat lah ngan simsimi :D


The one that not experience it
Can't say about it


holiday

Tuesday, June 05, 2012

UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE
YOU HAVE COUNTLESS ROLLER COASTER .
But non of them I ride . Hehe.
Serious, berapa banyak roller coaster kau ade ?
Dahlah, aku ni jenis gayat kalau bab roller coaster ni -,-

Anyway, best kat sini. Tempat die menarik sangaaat ! :)

Assalamualaikum !

Instagram

Like us on Facebook

Flickr Images